Sada do porodnice Fida Mom

sdílejte:

Většinou víme o všem, co máme mít pro miminko, ale co si máme vzít pro sebe nám nikdo moc neřekne. A hlavně, špatně se hledá něco, co je opravdu dobré, kvalitní a POHODLNÉ.

U maminek se po porodu řeší hlavně prsa, ale na náší vagi se úplně zapomíná, a přitom si zaslouží kvalitní péči.

K prvním porodu jsem si vzala malé poporodní kalhotky a v porodnici jsem je musela stříhat. Kdybych to věděla, koupila bych si něco ulevujícího na bolest vagi. A že existuje intimní sprška, nebo třeba chladící poporodní vložky, o tom jsem ani negooglila.

V první řadě chci říct, že jsem pyšná na značku Frida. Je to totiž značka, která mi dává opravdu smysl. Její produkty jsou smysluplné, tvipné a hlavně kvalitní! Je vytvořena ženami pro ženy, s úctou láskou a hlavně POCHOPENÍM.
Díky tomu přesně ví, s čím se maminka po porodu potýká a vytváří tak produkty, které opravdu mamince uleví a ulehčí život.

Všechno co vám možná prolétlo u porodu, a po porodu hlavou, Frida s tím přišla. I když nejde jen samé sexy věci. Naopak, tvoří libůstky, které jsou ale velmi PRAKTICKÉ, KVALITNÍ a promyšlené do nejmenšího detailu.

Například? Chladící poporodní vložky:

Chladicí absorpční Ice Maxi vložka Frida Mom vám pomůže v prvních dnech po porodu snížit bolestivost porodních zranění a eliminovat otok intimních partií. Systém tzv. „crack-and-cool“ uvnitř vložky aktivujete jednoduše ohnutím vložky. Následně bude vložka chladit minimálně po dobu 20 minut.
Vložka bezpečně pojme až 250 ml tekutiny a jemná horní vrstva vložky poskytne maximální komfort v oblast intimních partií.

Porod není sexy! Co si budeme.
Chladící poporodní vložky ale nejsou zdaleka to jediné, co Frida nabízí. 

Vytvořila pro maminku celý velký box do porodnice, kde najdete spoustu skvělých věcí, jako třeba:
Kojící košili, ponožky, jednorázové POHODLNÉ kalhotky, chladící poporodní vložky, zklidňující vlhčené ubrousky s výtažkem z vilínu, pěnu na úlevu od bolesti- pomáhá hojení, intimní spršku a super taštičku, kterou si můžete vzít do porodnice.

Na stránkách PROFIMED.CZ najdete všechny zmíněné produkty, a navíc spoustu dalších užitečných, vychytaných věcí pro miminko. Například hřeben na jemné vyčesávání dětské soborei. Nebo třeba dudlíček na podávání léků.

Podívej se na stránky PROFIMED.cz a dozvíš se víc.
Když použiješ kod PRIBEH10 získáš slevu 10% na celou značku Frida.