Spojili jsme se s Topicrem!

sdílejte:

Je krásné spolupracovat s někým, kdo má své poslání postavéné na tak hezké myšlence. Topicrem své hodnoty směřuje rodině a jejich přístup je velmi přátelský a otevřený.
Nebojí se mluvit o skutečných problémech a neschovávájí se za příkrasu lahodící se všem očím, a to za projekt TSP velmi oceňuji.

Je to pár týdnů zpátky co vyšel nový Cica olej na jizvy a strie.
Topicrem chtěl tuto novinku představit ve velkém stylu, a proto jsme spojili své síly a vytvořili jemnou a zároveň silnou, krásnou a tolik upřímnou kampaň JSME V TOM SPOLU, do které jsme vybrali skutečné hrdinky- Zuzku, Světlanu, Týnu a Klárku.

,,CICA KONCENTROVANÝ OLEJ na jizvy, strie a jejich prevenci. Olej je plný účinných látek z 99,8 % přírodního původu.

Jizvy postupně zesvětlí a zmírní jejich velikost potažmo hloubku. Pravidelným používáním působí preventivně proti vzniku nových strií a zlepšuje stav stávajících. Abyste docílili výsledků co nejrychleji, olej jemně vmasírujte do postižené pokožky. Masáží se kůže prokrví a olej se snadněji vstřebá. Aplikujte dle potřeby. CICA olej pokožku hydratuje až po dobu 24 hodin a dodává jí hebkost.”

více o Cica oleji 

Kampaň jsme postavili na opravdovosti, 
bez retuší a úprav.
Hledali jsme řešení v řadách produktů dermakosmetické značky Topicrem na příběhy, které si naše těla nesou. Jizvy po porodu, strie v těhotenství, popáleniny, jizvy po operacích i akné. To jsou příběhy žen, které se zúčasnily této krásné kapaně.

Ve spoustě reklam často vidíme ženy, které dělají reklamu na něco, co je ve skutečnosti ani tolik, nebo vůbec netrápí. Je pak těžké rozeznat jestli nám produkt skutečně pomůže, nebo ne.
Proto jsme produktům našli ženy, kterým by mohl skutečně pomoci. Ženy měly dostatek času si produkty zamilovat a díky tomu v kampani byly o to více upřímné a autentické.

Světlana

Od 11 let jsem chodila na kožní, obličej i záda jsem měla s velkými boláky, po kterých mám jizvy do dnes. Doktorka mi vždy na mé problémy napsala kortikoidy, ale pár týdnů po užívání a krátkém klidu se zase vše vracelo.

V 15 už jsem nosila velké vrstvy make-upu. Jako dospělá jsem se dočetla, že může mít vliv na pleť strava, a tak nastalo období vynechávání některých potravin, diet…, ale však bez výsledku. Časem jsem se naučila vnímat jizvy jako součást sebe. Tohle jsem prostě já a moje citlivá kůže. Pleť byla v pořádku jen v těhotenství, a tím se dostávám k dalšímu příběhu.

Otěhotněla jsem v 16, byla jsem trošku jiná než vrstevníci, takže to rodina přijala docela v klidu. Moje kůže ale už ne. Strie začaly jako malé prasklinky. V 8. měsíci těhotenství se z toho stal jeden obrovský kruh pruhů kolem pasu, a né jen tam. Zadek, stehna, dokonce i lýtka.

Přibrala jsem 25 kilo a kůže to nezvládla. Po porodu se mi nalila prsa, a tak to dopadlo stejně jako zbytek těla. Strašně jsem se za to styděla. V 19 jsem nemohla nosit dvoudílné plavky jako ostatní, trička s výstřihem, v létě krátké sukně nebo kraťasy.

Trvalo mi, než jsem začala své tělo mít ráda. Hodně mi pomohla až terapie, můj manžel a to, že jsem se začala zajímat o to, jak být spokojená sama se sebou a se svým životem. Dnes už při intimních chvilkách nezhasínám, nebojím se jít s rodinou k rybníku nebo do bazénu.

Je to moje tělo a tohle tělo toho opravdu hodně vydrželo. Teď je mi 30, nosím pleť bez líčení a jsem těhotná. Moje strie ani akné už neberu jako zlo, je to součást mého příběhu.

Na jizvy jsem zkoušela mnoho krémů a příjemně mě překvapil olejíček Cica od Topicrem. Věřím, že díky němu jsem už dál v tomto těhotenství nepopraskala! Mažu dvakrát denně bříško i boky. Můžu ho také používat na své jizvy po akné, stačí jen více přitlačit při mazání.

 

Zuzana

Můj příběh je o striích po porodu. Ve 30. týdnu těhotenství se mi udělaly strie na břiše kolem pupíku a nad ním a docela těžko jsem se s nimi srovnávala. 30. týden těhotenství, dvouletá dcera, těhotenská nevolnost, obří břicho a ještě strie. Hodně lidí by řeklo, že zbytečně vyši- luju, že nejsou velké ani po celém břiše. Ale mně to v tu chvíli připadalo jako konec světa.

S mým tělem po porodu nejsem spokojená. Břicho je velmi povolené a se striemi. Ale každý týden jsou vidět změny. Jednou jsem četla, že tělo se 9 měsíců mění a my pak čekáme, že za 6 týdnů bude tam, kde před těhotenstvím. Ale že tomu tak není a máme mu dát stejný čas. Takže svému tělu dávám čas, snažím se pomalu cvičit a mít své tělo ráda. Odnosilo a porodilo dvě holčičky ve dvou letech – zvládlo toho už hodně.

O své strie se ale starám a snažím se je mazat minimálně jednou za den.

Používám Cica olej a jsem hrozně nadšená, že nelepí a mohu se po namazání hned obléct a nemám mastné skvrny na oblečení. A hlavně krásně voní.

 

 

Klára

Jsem po 22 narkózách, 3 umělých spáncích. Přišla jsem téměř o žaludek a část tenkeho střeva. Mám jizvy, strie, povadlou kůži a zmizel mi pupík.

Velké jizvy mám po opakovaných břišních operacích, a malé kolem dokola po různých drenech. Každá moje jizva je jiná, a každou mám i jinak ráda. Mám před sebou ještě dlouhou cestu, ale doufám, že to bude o něco lepší.

Momentálně používám Cica krém a Cica olej na jizvy a strie. Musím říct, že jsem velmi spokojená! Jizva je po použití značně pružnější a vybledává. Největší plus vidim hlavně v té pružnosti, to je vážně super! Celkově jsem s produkty Topicrem moc skopokená, a určitě semnou pojedou i do nemocnice.

Moje jizvy mi nejen zachránily život, ale taky mi pomohly být zase o kousek lepší verzí sebe sama. Proto si zaslouží tu nejlepší péči.

Milujte svoje jizvy a “nedostatky”, okolí se přidá.

 

A jaký je příběh Topicremu?

Psal se rok 1993 a majitel francouzské rodinné farmaceutické společnosti Mayoly S. potřeboval pro svého atopického syna Oliviera vyvinout vhodný krém, který pomůže zklidnit svědivost a zarudnutí dětské pokožky.

Společně se svým týmem farmaceutů tak vyvinuli krém, který byl nemastný, nelepivý, vysoce hydratační, doplňoval kůži lipidy a okamžitě pronikal do pokožky.

Dnes francouzská laboratoř pokračuje ve vývoji bezpečných produktů, které zajišťují péči o citlivou pokožku, a jemnou hygienu celé rodiny kombinující účinnost, jemnost a jednoduchost.

“Kdyby jednoho dne někdo řekl, že dítě přinese pocit pohodlí milionům lidí na světě…Kdo by tomu uvěřil ?”

 

Foto: Michaela Otrubova
Spodní prádlo: Láskovo
Lněné prádlo: Moonia